Az F&B üzemegység bemutatása a Mystery Hotelen keresztül.

Takács Gergő (2023) Az F&B üzemegység bemutatása a Mystery Hotelen keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Az FB üzemegység bemutatása a Mystery Hotelen keresztül..pdf] PDF
Az FB üzemegység bemutatása a Mystery Hotelen keresztül..pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)
[thumbnail of FOSZK_TakácsGergő_Karakasné.pdf] PDF
FOSZK_TakácsGergő_Karakasné.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (423kB)

Absztrakt (kivonat)

A dolgozatom fő céljai között volt, hogy a Mystery Hotelen keresztül megismerjem a Food and Beverage működését, mindezek mellett pedig megtudjam mik a különbségek egy szállodalánc és egy önálló szálloda között. A kutatásom célcsoportjának azoknak az embereknek szántam, akik jobban meg szeretnék ismerni a Food and Beverage működését illetve egy önálló szálloda és nagyobb szállodalánc közötti különbséget. Kutatásom eléréséhez interjúimat használtam fel, személyes tapasztalataimat, a szakmai gyakorlatom során szerzett információimat illetve interneten keresztüli forrásokat. Interjúimat olyan személyekkel készítettem akik már több éve is az F&B részlegen dolgoznak, Mystery Hotel F&B Igazgatójával, F&B Supervisor-ral és a Mystery Head of Barjával. Kutatásom végére sikeresen teljesítettem azokat a célokat amiket kitűztem magamnak.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: F&B, Mystery Hotel, szállodaipar, turizmus, vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2023. Aug. 03. 16:24
Utolsó módosítás: 2023. Aug. 03. 16:24

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet