Takács Gergő (2023) Az F&B üzemegység bemutatása a Mystery Hotelen keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
PDF
Az FB üzemegység bemutatása a Mystery Hotelen keresztül..pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
FOSZK_TakácsGergő_Karakasné.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (423kB) |
Absztrakt (kivonat)
A dolgozatom fő céljai között volt, hogy a Mystery Hotelen keresztül megismerjem a Food and Beverage működését, mindezek mellett pedig megtudjam mik a különbségek egy szállodalánc és egy önálló szálloda között. A kutatásom célcsoportjának azoknak az embereknek szántam, akik jobban meg szeretnék ismerni a Food and Beverage működését illetve egy önálló szálloda és nagyobb szállodalánc közötti különbséget. Kutatásom eléréséhez interjúimat használtam fel, személyes tapasztalataimat, a szakmai gyakorlatom során szerzett információimat illetve interneten keresztüli forrásokat. Interjúimat olyan személyekkel készítettem akik már több éve is az F&B részlegen dolgoznak, Mystery Hotel F&B Igazgatójával, F&B Supervisor-ral és a Mystery Head of Barjával. Kutatásom végére sikeresen teljesítettem azokat a célokat amiket kitűztem magamnak.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | F&B, Mystery Hotel, szállodaipar, turizmus, vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2023. Aug. 03. 16:24 |
Utolsó módosítás: | 2023. Aug. 03. 16:24 |
Actions (login required)
Tétel nézet |