Bene Laura Hedvig (2023) A somlói Kreinbacher márka piaci pozíciója a magyar pezsgőpiacon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat_Bene Laura Hedvig 2023.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
Bene Laura Hedvig szakdolgozat bírálat_20230603.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (335kB) |
|
PDF
Bene Laura_b.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (251kB) |
Absztrakt (kivonat)
<p dir="ltr" style="text-align: left;">Dolgozatom megírásával sikerült megvizsgálni a Kreinbacher Birtok munkásságát és jelenlegi helyzetét a tradicionális pezsgők piacán. A szakirodalmi áttekintés rengeteget segített a számomra eddig ismeretlen alapfogalmak tisztázásában. Emellett kellő részletességgel tanulmányoztam a pezsgőkészítési eljárásokat is, mely technikákat eddig egyáltalán nem ismertem. A borászat már kiskorom óta az életem részét képezi, azonban ismereteimet kibővítve, most már a pezsgők világát is izgalmasnak találom. Ezáltal úgy gondolom, hogy témaválasztásom megfelelőnek bizonyult, hiszen dolgozatom írását legfőképp a kíváncsiság vezérelte. Szerettem volna minél részletesebben választ kapni előzetesen megfogalmazott kérdéseimre, emellett pedig egy mélyebb betekintést nyerni a Kreinbacher által folytatott stratégiába. Ebben nagy segítségemre volt saját primer kutatásom, mely során három módszert is alkalmaztam.<br></p>
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Kereskedelem Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Konzulens(ek)
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | pezsgő, SWOT-elemzés, vakkóstolás, vállalati marketing stratégiák, versenytársak elemzése |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2023. Aug. 03. 16:23 |
Utolsó módosítás: | 2023. Aug. 03. 16:23 |
Actions (login required)
Tétel nézet |