Tervezeti logisztika a Robert Bosch Elektronika Kft.-nél

Horváth Boglárka (2023) Tervezeti logisztika a Robert Bosch Elektronika Kft.-nél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of projektmunka.pdf] PDF
projektmunka.pdf
Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel) until 2028. Május 09..

Download (1MB)
[thumbnail of titkosítás.pdf] PDF
titkosítás.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (439kB)
[thumbnail of BA KM FOSZK Horváth Boglárka.pdf] PDF
BA KM FOSZK Horváth Boglárka.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (155kB)

Absztrakt (kivonat)

<p dir="ltr" style="text-align: left;"></p><p>Projektmunkám alatt bemutattam az SAP vállalatirányítási rendszer néhány alap modulját és tranzakcióját, melyet használunk munkánk során. Emellett ismertettem a SRVC kamera lépéseit a gyártástervezésben, és az SVC/MPC kamerák rövid leírásában megmutattam a kész- és félkész termékek gyártási folyamatát a gyártósoron. A heijunkatábla szerepe és fontosabb dokumentumai, melyek elengedhetetlenek a tábla vizualizálásakor, melyek megmutatták, hogy az online heijunka táblát előnyben kéne részesítenünk 21. században. A kanban kártyák kihelyezése játszik talán a legnagyobb szerepet a mi esetünkben, Ehhez azonban elengedhetetlen a precíz vevői tervezés, valamit az utána következő gyártástervezés. Mind kamerák mind radarok terén fontos a megfelelő képzéseken való részvétel, hogy minél több innovatív ötlet születhessen meg.</p><p>A különböző gyártástervezői felületek elsajátítása is nagy odafigyelést igényel, mint például az e-BTS, online e-BTS, a Datenbank, valamint az online heijunka tábla.</p><p><span style="font-size: 1rem;">A Bosch nagy odafigyeléssel helyezi előnybe a vevői igények kielégítését, valamint törekszik arra, hogy a beszállítók, valamint az ottani munkaerők elsősorban a Bosch válasszák, mint gyár, mint Boschos termék. A kanban termelés-irányítási rendszer a Boschnál az úgynevezett BPS is az elégedett vevők és elégedett munkaerőkön alapul.&nbsp;</span></p><p>Összességében a Robert Bosch vállalat elengedhetetlen mind autóipari téren, mind háztartási gépek, kertészeti eszközök stb. terén. Napjainkban fontos a változás és az innováció.&nbsp;</p><br><p></p>

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Kereskedelem Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

kereskedelem és marketing

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Kozár László
Belső
főiskolai tanár; Kereskedelem Tanszék; KVIK

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: elektronikai alkatrészgyártás, gyártmánytervezés, logisztika, radar, távolsági kamera
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2023. Aug. 03. 16:22
Utolsó módosítás: 2023. Aug. 03. 16:22

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet