Utaztatás és rendezvényszervezés egy magyarországi nagyvállalatnál

Bükszegi Tamara (2023) Utaztatás és rendezvényszervezés egy magyarországi nagyvállalatnál. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Bükszegi Tamara_FOSZK_TV_szakdolgozat_final_0507.pdf] PDF
Bükszegi Tamara_FOSZK_TV_szakdolgozat_final_0507.pdf
Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel) until 2028. Április 19..

Download (1MB)
[thumbnail of Titkosítási kérelem.pdf] PDF
Titkosítási kérelem.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (78kB)
[thumbnail of Bükszegi  Tamara Projektmunka Konzulens Karsai Á..pdf] PDF
Bükszegi Tamara Projektmunka Konzulens Karsai Á..pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (156kB)

Absztrakt (kivonat)

Dolgozatomban a szervezetnél végzett utaztatási és rendezvényszervezési feladataimat szerettem volna bemutatni. A cégnél töltött négy évem lehetővé tette, hogy részletesen megismerjem egy nagyvállalat működését, valamint, hogy az egyetemen megszerzett tudásomat a való életben is alkalmazhassam. Az utazási irodával való közös munka során beleláthattam hogyan működik az utazásszervezői tevékenység, a csapatépítő rendezvények során pedig megismerhettem a rendezvényszervezés teljes folyamatát. Munkám során sokat segített az egyetemen kapott elméleti tudás.A leírtak mind saját tapasztalataimat tükrözik.Ahogy azt a projektmunkám elején is említettem, munkaköröm megnevezése elsőre nem is sejtetné, ám feladataim részletezése során kiderült, hogy számos turizmussal kapcsolatos szakmai tudásra szert lehetett tenni ebben a pozícióban.Munkám során a rendezvényszervezéshez kapcsolódó feladataimat élveztem a leginkább. Ebben volt lehetőségem kihasználni jó szervezői képességeimet, kreativitásomat, valami közösségszervező törekvéseimet.A vállalati környezetben végzett munkám révén rengeteg egyéb készségre tettem szert, amelyek nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy azóta egy magasabb beosztásban lévő állást tölthessek be. Ezek közé tartozik például a proaktivitás, profizmus, pontosság, felkészültség és megoldás fókuszú hozzáállás.Rengeteget tanultam ebben a négy évben. Úgy gondolom, hogy a vállalatnál megszerzett tudásom és tapasztalatom az egész hátralevő életemet nagyban és egyben pozitívan fogja befolyásolni, főleg szakmai szinten.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: asszisztens, csapatépítés, nagyvállalat, rendezvényszervezés, utaztatás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2023. Aug. 03. 16:22
Utolsó módosítás: 2023. Aug. 03. 16:22

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet