Kulcsár Imre Williem (2023) A Sal Alcali Green Hotel Wellness & Conference**** Megvalósíthatósági Tanulmánya. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Kulcsár_Imre_Williem_szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
|
Archive (ZIP)
Kulcsár_Imre_Williem_PL_excel.zip Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (61kB) |
|
PDF
Kulcsár Imre Williem_opponens_Farkas Balázs.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (209kB) |
|
PDF
Kulcsár Imre Williem_konzulens_Oláh Péter Károly_bírálat.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (301kB) |
Absztrakt (kivonat)
<p dir="ltr" style="text-align: left;"></p><p>Dolgozatom során többek között röviden kitérek a magyarországi Zöld Szálloda pályázatra, mely részleteibe és gyakorlati ismereteibe Laurán Csaba szállodaigazgató segítsége által nyerek alaposabb betekintést, párhuzamosan érvelve a környezettudatosság fontossága mellett a turizmusban, mivel a turizmust világszerte meglehetősen környezetszennyezőnek tartják. Szállodámat részletesen bemutatom, épületén belül a különböző egységeit részletezem. A választott lokációt és térségét nagyító alá veszem, illetve a helyszín és a specializáció miatt szóba jövő választott versenytársakat bemutatom és ezt követően üzemeltetési tervét is ismertetem szállodámnak. Mindezek után üzleti tervemben a marketing terv és értékesítési terv során, egy átfogó benchmark elemzés alapján következtetéseket vonok le a koncepciót tekintve szállodám várható piaci helyzetéről és egy eredménykimutatásban kialakítom pénzügyi tervét az USALI nemzetközi szálloda- és vendéglátásipari könyvelési módszertan szerint. </p><br><p></p>
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Konzulens(ek)
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | elemzés, környezetbarát, megvalósíthatósági tanulmány, szálloda, szállodaipar, Szilvásvárad, zöld |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2023. Aug. 03. 16:20 |
Utolsó módosítás: | 2023. Aug. 03. 16:20 |
Actions (login required)
Tétel nézet |