A Sal Alcali Green Hotel Wellness & Conference**** Megvalósíthatósági Tanulmánya

Kulcsár Imre Williem (2023) A Sal Alcali Green Hotel Wellness & Conference**** Megvalósíthatósági Tanulmánya. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Kulcsár_Imre_Williem_szakdolgozat.pdf] PDF
Kulcsár_Imre_Williem_szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)
[thumbnail of Kulcsár_Imre_Williem_PL_excel.zip] Archive (ZIP)
Kulcsár_Imre_Williem_PL_excel.zip
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (61kB)
[thumbnail of Kulcsár Imre Williem_opponens_Farkas Balázs.pdf] PDF
Kulcsár Imre Williem_opponens_Farkas Balázs.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (209kB)
[thumbnail of Kulcsár Imre Williem_konzulens_Oláh Péter Károly_bírálat.pdf] PDF
Kulcsár Imre Williem_konzulens_Oláh Péter Károly_bírálat.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (301kB)

Absztrakt (kivonat)

<p dir="ltr" style="text-align: left;"></p><p>Dolgozatom során többek között röviden kitérek a magyarországi Zöld Szálloda pályázatra, mely részleteibe és gyakorlati ismereteibe Laurán Csaba szállodaigazgató segítsége által nyerek alaposabb betekintést, párhuzamosan érvelve a környezettudatosság fontossága mellett a turizmusban, mivel a turizmust világszerte meglehetősen környezetszennyezőnek tartják. Szállodámat részletesen bemutatom, épületén belül a különböző egységeit részletezem. A választott lokációt és térségét nagyító alá veszem, illetve a helyszín és a specializáció miatt szóba jövő választott versenytársakat bemutatom és ezt követően üzemeltetési tervét is ismertetem szállodámnak. Mindezek után üzleti tervemben a marketing terv és értékesítési terv során, egy átfogó benchmark elemzés alapján következtetéseket vonok le a koncepciót tekintve szállodám várható piaci helyzetéről és egy eredménykimutatásban kialakítom pénzügyi tervét az USALI nemzetközi szálloda- és vendéglátásipari könyvelési módszertan szerint. </p><br><p></p>

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Oláh Péter Károly
Belső
Mesteroktató; Turizmus Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: elemzés, környezetbarát, megvalósíthatósági tanulmány, szálloda, szállodaipar, Szilvásvárad, zöld
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2023. Aug. 03. 16:20
Utolsó módosítás: 2023. Aug. 03. 16:20

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet