A Sal Alcali Green Hotel Wellness & Conference**** Megvalósíthatósági Tanulmánya

Kulcsár Imre Williem (2023) A Sal Alcali Green Hotel Wellness & Conference**** Megvalósíthatósági Tanulmánya. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Kulcsár_Imre_Williem_szakdolgozat.pdf] PDF
Kulcsár_Imre_Williem_szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)
[thumbnail of Kulcsár_Imre_Williem_PL_excel.zip] Archive (ZIP)
Kulcsár_Imre_Williem_PL_excel.zip
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (61kB)
[thumbnail of Kulcsár Imre Williem_opponens_Farkas Balázs.pdf] PDF
Kulcsár Imre Williem_opponens_Farkas Balázs.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (209kB)
[thumbnail of Kulcsár Imre Williem_konzulens_Oláh Péter Károly_bírálat.pdf] PDF
Kulcsár Imre Williem_konzulens_Oláh Péter Károly_bírálat.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (301kB)

Absztrakt (kivonat)

Dolgozatomsorán többek között röviden kitérek a magyarországi Zöld Szálloda pályázatra,mely részleteibe és gyakorlati ismereteibe Laurán Csaba szállodaigazgatósegítsége által nyerek alaposabb betekintést, párhuzamosan érvelve akörnyezettudatosság fontossága mellett a turizmusban, mivel a turizmustvilágszerte meglehetősen környezetszennyezőnek tartják. Szállodámat részletesenbemutatom, épületén belül a különböző egységeit részletezem. A választottlokációt és térségét nagyító alá veszem, illetve a helyszín és a specializációmiatt szóba jövő választott versenytársakat bemutatom és ezt követően üzemeltetésitervét is ismertetem szállodámnak. Mindezek után üzleti tervemben a marketing terv ésértékesítési terv során, egy átfogó benchmark elemzés alapjánkövetkeztetéseket vonok le a koncepciót tekintve szállodám várható piacihelyzetéről és egy eredménykimutatásban kialakítom pénzügyi tervét azUSALI nemzetközi szálloda- és vendéglátásipari könyvelési módszertan szerint.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: elemzés, környezetbarát, megvalósíthatósági tanulmány, szálloda, szállodaipar, Szilvásvárad, zöld
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2023. Aug. 03. 16:20
Utolsó módosítás: 2023. Aug. 03. 16:20

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet