Svedics Daniella (2023) Fenntartható éttermek Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Svedics_Daniella_Fenntartható_éttermek_Magyarországon.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (887kB) |
|
PDF
Bírálati lap_SvedicsD.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (501kB) |
|
PDF
Szakdolgozat értékelő Svedics Daniella.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (312kB) |
Absztrakt (kivonat)
<p dir="ltr" style="text-align:left;"></p><p>A téma jellege azért is esszenciális, mert egyre nagyobb hangsúlyt fordítanak a fenntarthatóságra. Szeretném, ha jövő generációi is tudnának még élni a Föld bolygón ezért mindenkinek szükséges lenne beépíteni a környezetvédelmet a mindennapjaiba. Remélem a szakdolgozatom jövőbeni olvasói és akik részt vettek a kutatásaimban, ösztönzőleg hatnak majd az írottak és a „zöldebb” élet felé fordulnak ezáltal. Keresem a választ miért összpontosulnak a fenntartható vendéglátóhelyek Budapesten, valamint szeretnék egy kollektív képet kapni arról, milyen régiókban lenne népszerű</p><p></p><br><p></p>
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Konzulens(ek)
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Budapest, étterem, fenntarthatóság, Magyarország, vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2023. Aug. 03. 16:20 |
Utolsó módosítás: | 2023. Aug. 03. 16:20 |
Actions (login required)
Tétel nézet |