Fenntartható éttermek Magyarországon

Svedics Daniella (2023) Fenntartható éttermek Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Svedics_Daniella_Fenntartható_éttermek_Magyarországon.pdf] PDF
Svedics_Daniella_Fenntartható_éttermek_Magyarországon.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (887kB)
[thumbnail of Bírálati lap_SvedicsD.pdf] PDF
Bírálati lap_SvedicsD.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (501kB)
[thumbnail of Szakdolgozat értékelő Svedics Daniella.pdf] PDF
Szakdolgozat értékelő Svedics Daniella.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (312kB)

Absztrakt (kivonat)

A téma jellege azért is esszenciális,mert egyre nagyobb hangsúlyt fordítanak a fenntarthatóságra. Szeretném, ha jövőgenerációi is tudnának még élni a Föld bolygón ezért mindenkinek szükségeslenne beépíteni a környezetvédelmet a mindennapjaiba. Remélem a szakdolgozatomjövőbeni olvasói és akik részt vettek a kutatásaimban, ösztönzőleg hatnak majdaz írottak és a „zöldebb” élet felé fordulnak ezáltal. Keresem a választ miértösszpontosulnak a fenntartható vendéglátóhelyek Budapesten, valamint szeretnékegy kollektív képet kapni arról, milyen régiókban lenne népszerű

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Budapest, étterem, fenntarthatóság, Magyarország, vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2023. Aug. 03. 16:20
Utolsó módosítás: 2023. Aug. 03. 16:20

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet