Svedics Daniella (2023) Fenntartható éttermek Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Svedics_Daniella_Fenntartható_éttermek_Magyarországon.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (887kB) |
|
PDF
Bírálati lap_SvedicsD.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (501kB) |
|
PDF
Szakdolgozat értékelő Svedics Daniella.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (312kB) |
Absztrakt (kivonat)
A téma jellege azért is esszenciális,mert egyre nagyobb hangsúlyt fordítanak a fenntarthatóságra. Szeretném, ha jövőgenerációi is tudnának még élni a Föld bolygón ezért mindenkinek szükségeslenne beépíteni a környezetvédelmet a mindennapjaiba. Remélem a szakdolgozatomjövőbeni olvasói és akik részt vettek a kutatásaimban, ösztönzőleg hatnak majdaz írottak és a „zöldebb” élet felé fordulnak ezáltal. Keresem a választ miértösszpontosulnak a fenntartható vendéglátóhelyek Budapesten, valamint szeretnékegy kollektív képet kapni arról, milyen régiókban lenne népszerű
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Budapest, étterem, fenntarthatóság, Magyarország, vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2023. Aug. 03. 16:20 |
Utolsó módosítás: | 2023. Aug. 03. 16:20 |
Actions (login required)
Tétel nézet |