Havas Levente Vilmos (2023) A vendéglátás, mint kényelmi ételfogyasztás vizsgálata inflációs környezetben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
A vendéglátás mint kényelmi ételfogyasztás vizsgálata inflációs környezetben Havas_Levente_Vilmos.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (946kB) |
|
PDF
230531_BA_Havas_Levente_Vilmos.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (90kB) |
|
PDF
Havas_Levente_Vilmos_opponens_lakatos.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (81kB) |
Absztrakt (kivonat)
<p dir="ltr" style="text-align:left;"></p><p>Kényelmi étkezés, mint vendéglátás szegmense és kényelmi élelmiszer fogyasztás, mint az otthon főzés alternatívájának vizsgálata.</p> <p>Szakirodalmi áttekintés:</p> <p>Étel házhozszállítás kialakulása és működése a különböző országokban és korokban, történeti áttekintés,</p> <p>Az ételkiszállítás kialakulása Magyarországon,</p> <p>Kényelmi élelmiszer fogyasztók.</p> <p>Kutatás: a kényelmi étkezés és a kényelmi élelmiszer vásárlás fogyasztási szokások és szokások változásának vizsgálata a magas inflációs környezetben</p><p></p>
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Konzulens(ek)
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | élelmiszer, élelmiszerfogyasztás, étkezési kultúra, fogyasztói szokások, infláció |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2023. Aug. 03. 16:20 |
Utolsó módosítás: | 2023. Aug. 03. 16:20 |
Actions (login required)
Tétel nézet |