Pisók Krisztina (2015) Az allergén anyagok helyettesíthetősége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Előnézet |
PDF
Pisók_Krisztina_Szakdolgozat.pdf Download (2MB) | Előnézet |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | allergia, élelmiszerintolerencia, allergia anyagok, kutatási mószerek, érzékszervi vizsgálat |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Dec. 12. 10:41 |
Utolsó módosítás: | 2016. Feb. 04. 12:24 |
URI: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/id/eprint/4540 |
Actions (login required)
Tétel nézet |