Bakó Tamás (2014) A magyar méz története, hatásai és felhasználása a cukrászdákban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Bakó Tamás.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Méz, Élettani hatás, méz fajta, méz felhasználás, Elemzés |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Herczeg Attila |
Rekord készítés dátuma: | 2023. Júl. 06. 10:28 |
Utolsó módosítás: | 2023. Okt. 16. 15:07 |
Actions (login required)
Tétel nézet |