A magyar méz története, hatásai és felhasználása a cukrászdákban

Bakó Tamás (2014) A magyar méz története, hatásai és felhasználása a cukrászdákban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Bakó Tamás.pdf] PDF
Bakó Tamás.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás szak

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Méz, Élettani hatás, méz fajta, méz felhasználás, Elemzés
Felhasználói azonosító szám (ID): Herczeg Attila
Rekord készítés dátuma: 2023. Júl. 06. 10:28
Utolsó módosítás: 2023. Okt. 16. 15:07

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet