Simon Erika (2014) A cukrászipar fejlődésének bemutatása magyarországi példákon keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Simon Erika.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Édességkészítés, Cukrászipar, édesipar, kézműves |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Herczeg Attila |
Rekord készítés dátuma: | 2023. Júl. 05. 15:01 |
Utolsó módosítás: | 2023. Okt. 16. 15:09 |
Actions (login required)
Tétel nézet |