A csokoládé múltja, jelene és jövője a hazai cukrászatokban

Kamarás Klementina (2014) A csokoládé múltja, jelene és jövője a hazai cukrászatokban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Kamarás Klementina.pdf] PDF
Kamarás Klementina.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (888kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hídvégi Hedvig
Belső
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Kakaó, Csokoládé, feldolgozás, felhasználás, Élettani hatás
Felhasználói azonosító szám (ID): Herczeg Attila
Rekord készítés dátuma: 2023. Jún. 20. 15:42
Utolsó módosítás: 2023. Okt. 16. 15:13

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet