Kamarás Klementina (2014) A csokoládé múltja, jelene és jövője a hazai cukrászatokban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Kamarás Klementina.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (888kB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Kakaó, Csokoládé, feldolgozás, felhasználás, Élettani hatás |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Herczeg Attila |
Rekord készítés dátuma: | 2023. Jún. 20. 15:42 |
Utolsó módosítás: | 2023. Okt. 16. 15:13 |
Actions (login required)
Tétel nézet |