A magyar konyha elemzése, különös tekintettel a korszerű technológiák és az alapanyagok felhasználásának szempontjából

Dubecz Sándor (2014) A magyar konyha elemzése, különös tekintettel a korszerű technológiák és az alapanyagok felhasználásának szempontjából. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Dubecz Sándor.pdf] PDF
Dubecz Sándor.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (921kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Vendéglátás-szálloda

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Balog-Siposné Szőcze Anikó
Belső
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Gasztronómia, Étkezés, Étkezési szokás, magyar konyha
Felhasználói azonosító szám (ID): Herczeg Attila
Rekord készítés dátuma: 2023. Jún. 20. 13:27
Utolsó módosítás: 2023. Okt. 16. 15:15

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet