Dubecz Sándor (2014) A magyar konyha elemzése, különös tekintettel a korszerű technológiák és az alapanyagok felhasználásának szempontjából. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
Dubecz Sándor.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (921kB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
|---|---|
| Kulcsszavak: | Gasztronómia, Étkezés, Étkezési szokás, magyar konyha |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Attila Herczeg |
| Rekord készítés dátuma: | 2023. Jún. 20. 13:27 |
| Utolsó módosítás: | 2023. Okt. 16. 15:15 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

