Gasztronómiai rendezvények bemutatása a Lázár Lovaspark szolgáltatási struktúrájának elemzésén keresztül

Bárány Ágnes (2014) Gasztronómiai rendezvények bemutatása a Lázár Lovaspark szolgáltatási struktúrájának elemzésén keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Bárány Ágnes.pdf] PDF
Bárány Ágnes.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Vendéglátó és Szálloda

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Verebes Pál
Belső
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Lázár Lovaspark, Rendezvényszervezés, Rendezvény
Felhasználói azonosító szám (ID): Herczeg Attila
Rekord készítés dátuma: 2023. Máj. 17. 14:35
Utolsó módosítás: 2023. Máj. 18. 11:25

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet