Tégla Tamás (2014) Levesek jelentősége és megjelenése Őrség és Göcsej néprajzi tájak táplálkozásában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Tégla Tamás.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (910kB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Leves, Őrség, Göcsej, Levesfogyasztási szokás, Gasztronómia |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Herczeg Attila |
Rekord készítés dátuma: | 2023. Máj. 17. 12:10 |
Utolsó módosítás: | 2023. Máj. 18. 11:27 |
Actions (login required)
Tétel nézet |