Répás Melinda (2015) Gasztronómiai trendek, újdonságok a rendezvénypiac területén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
Répás Melinda végleges szakdolgozat.pdf Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmis Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
|---|---|
| Kulcsszavak: | Gasztonómia, gála vacsora, Borkonyha, éttermek |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Éva Józsae |
| Rekord készítés dátuma: | 2015. Dec. 10. 15:23 |
| Utolsó módosítás: | 2016. Feb. 06. 11:28 |
| URI: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/id/eprint/4423 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

