A kiwi konyha - Különböző kultúrák hatása Új-Zéland gasztronómiájára

Szabó Barbara Kitti (2015) A kiwi konyha - Különböző kultúrák hatása Új-Zéland gasztronómiájára. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat_ Szabó Barbara Kitti.pdf] PDF
Szakdolgozat_ Szabó Barbara Kitti.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Balog-Siposné Szőcze Anikó
NEM RÉSZLETEZETT
Szakoktató, BGF-KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Új-Zéland gasztronómiája, kiwi konyha, Új-Zéland, Gasztronómia
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Dec. 10. 14:43
Utolsó módosítás: 2016. Feb. 04. 12:52

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet