Szabó Barbara Kitti (2015) A kiwi konyha - Különböző kultúrák hatása Új-Zéland gasztronómiájára. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat_ Szabó Barbara Kitti.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Új-Zéland gasztronómiája, kiwi konyha, Új-Zéland, Gasztronómia |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Dec. 10. 14:43 |
Utolsó módosítás: | 2016. Feb. 04. 12:52 |
Actions (login required)
Tétel nézet |