Pólik Pál (2023) Energiaárrobbanás hatása a vendéglátásra egy vendéglátóhely szemszögéből. Külkereskedelmi Kar.
PDF
Pólik Pál YQKFMB Szakdolgozat, 2022 teljes.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (563kB) |
|
PDF
PólikPál.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (421kB) |
|
PDF
Pólik Pál.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (185kB) |
Absztrakt (kivonat)
Beszeretném mutatni a vendéglátás jelenlegi helyzetét: országosan, saját településre levetítve, továbbá saját szinten. Kutatásom célja egy meglévő vállalkozás fejlesztése, kinyitása a jelenlegi helyzetben. Hogyan tudjuk leredukálni a rezsiárakat az aktuális helyzetben. Mikor érdemes kinyitni a helyet? A kutatásom fő része a fatüzelésre való átállás. Gazdasági számításokkal támasztom alá a vendéglátás jelenlegi helyzetét, továbbá diagramokkal támasztom alá az alapanyag árak rohamos növekedését.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Tanszék
Nemzetközi Gazdaságtan Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | 21. század, energiagazdálkodás, élelmiszer, vendéglátás, vendéglátóipar |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2023. Ápr. 20. 14:03 |
Utolsó módosítás: | 2023. Ápr. 20. 14:03 |
Actions (login required)
Tétel nézet |