A kézápoló és műkörömépítő szolgáltatás marketing sajátosságainak vizsgálata

Solymosi Renáta (2023) A kézápoló és műkörömépítő szolgáltatás marketing sajátosságainak vizsgálata. Külkereskedelmi Kar.

[thumbnail of A kézápoló és műkörömépítő szolgáltatás marketing sajátosságainak vizsgálata.pdf]
Előnézet
PDF
A kézápoló és műkörömépítő szolgáltatás marketing sajátosságainak vizsgálata.pdf

Download (1MB) | Előnézet
[thumbnail of Nyilatkozat a dolgozat státuszáról.pdf] PDF
Nyilatkozat a dolgozat státuszáról.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (322kB)
[thumbnail of Horvát Szilvia szakdolgozat külső bírálat.pdf] PDF
Horvát Szilvia szakdolgozat külső bírálat.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (605kB)
[thumbnail of Bírálat_belső_Solymosi Renáta.pdf] PDF
Bírálat_belső_Solymosi Renáta.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (223kB)

Absztrakt (kivonat)

A mai modern társadalom egyre nagyobb hangsúlyt fektet a szolgáltatásszektor minőségének fejlesztésére, a szolgáltatások sokszínűségének népszerűsítésére. Egyre több információra van szükségünk, alaposan átgondolva hozzuk meg a legmegfelelőbb döntést. A szépségipar rengeteget fejlődött az elmúlt évtizedekben, így az egyik legsikeresebb szektorává vált a gazdaságnak. A kézápolás és műkörömépítés, mint szolgáltatás, a kézi esztétikus tétel, valamint karbantartása kézi tevékenység. Mind a gazdaság, mind a társadalom által elismert tevékenységről van szó, hiszen jelentős az egészségmegőrzés érdekében betöltött szerepe. Mint minden szolgáltatás végzéséhez, ehhez is alapos és széleskörű tudás szükséges. rendkívül fontos a kulcskompetenciák kifejlesztése is. Ami azonban mindennél fontosabb, hogy a vendég legyen elégedett. Ehhez rengeteg „alapanyagra” van szükségünk, hogy tudjuk a „tökéletes élményt”. A dolgozatomban három nagy témakört vizsgálok: a kézápoló és műkörömépítő szolgáltatás vállalati, pénzügyi, illetve marketing oldalát a szakemberek szemszögéből. termék a témához kapcsolódóan részletezem a szakmai hátteret, alapfogalmakat és az ezekhez kapcsolódó jogi követelményeket. Azért esett a választásom erre a témára, mert én magam is kézápoló és műkörömépítő szakemberként dolgozom, és úgy gondolom, hogy sokkal összetettebb és érdekesebb ez a szakma gazdasági szempontból is, mint azt elsőre sokan gondolják. pénzügyi, illetve marketing oldalát a szakemberek szemszögéből. termék a témához kapcsolódóan részletezem a szakmai hátteret, alapfogalmakat és az ezekhez kapcsolódó jogi követelményeket. Azért esett a választásom erre a témára, mert én magam is kézápoló és műkörömépítő szakemberként dolgozom, és úgy gondolom, hogy sokkal összetettebb és érdekesebb ez a szakma gazdasági szempontból is, mint azt elsőre sokan gondolják. pénzügyi, illetve marketing oldalát a szakemberek szemszögéből. termék a témához kapcsolódóan részletezem a szakmai hátteret, alapfogalmakat és az ezekhez kapcsolódó jogi követelményeket. Azért esett a választásom erre a témára, mert én magam is kézápoló és műkörömépítő szakemberként dolgozom, és úgy gondolom, hogy sokkal összetettebb és érdekesebb ez a szakma gazdasági szempontból is, mint azt elsőre sokan gondolják.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Külkereskedelmi Kar

Tanszék

Marketing Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Kereskedelem és marketing

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Horvát Szilvia
Külső
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT
Miskolczi Tibor András
Belső
Mesteroktató; Marketing Tanszék; KKK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: 7P modell, egyéni vállalkozás - egyéni vállalkozó, HIPI-elv, kézápolás, műkörömépítés, szakmai protokoll, szolgáltatásmarketing
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2023. Ápr. 20. 13:53
Utolsó módosítás: 2023. Ápr. 20. 13:53
URI: http://dolgozattar.uni-bge.hu/id/eprint/43871

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet