A Zsiráf sörkert és kínálatának bemutatása

Szedlák Nikolett Barbara (2023) A Zsiráf sörkert és kínálatának bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Szedlák Nikolett projektmunka 2022.pdf] PDF
Szedlák Nikolett projektmunka 2022.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)
[thumbnail of eredetiségi nyilatkozat[866].pdf] PDF
eredetiségi nyilatkozat[866].pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (430kB)
[thumbnail of 295846122_1667880093605218_4907358544481757575_n[832].pdf] PDF
295846122_1667880093605218_4907358544481757575_n[832].pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (175kB)
[thumbnail of 295584100_1667879760271918_7101225986574752088_n[833].pdf] PDF
295584100_1667879760271918_7101225986574752088_n[833].pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (453kB)
[thumbnail of Szedlák N. értékelés.pdf] PDF
Szedlák N. értékelés.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (298kB)

Absztrakt (kivonat)

Projektmunkám során a szakmai gyakorlati helyemet használtam alapul a kutatásomhoz és választott témám kifejtéséhez. A címem alapján egy söröző kínálatát mutattam be általánosan és konkrét helyre vetőlegesen is egyaránt, ami a szakmai gyakorlati helyemet foglalja magába. Ezen felűl mivel egy söröző a sör kínálatáról ismeretes ezért a sör feldolgozásról és röviden a történelméről említettem a dolgozatom írása során. Ezt követően a bor és pezsgő feldolgozását és minimális történekmét írtam le felkeresett szakirodalom és web források segítségével. Végül pedig interjúm érdemleges felét foglaltam össze és vontam le hipotéziseimet az elemzési folyamatkor.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Gancsovné Rossi Krisztina
Belső
Mestertanár; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: bor, kínálat, sör, szolgáltatások, szórakoztatóipar
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2023. Már. 19. 19:32
Utolsó módosítás: 2023. Már. 19. 19:32

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet