Italok a Lifestyle hotelben

Persőtzi Balázs Bence (2023) Italok a Lifestyle hotelben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of A projektmunka  (4).pdf] PDF
A projektmunka (4).pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (746kB)
[thumbnail of Persőtzi projekt.pdf] PDF
Persőtzi projekt.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (243kB)

Absztrakt (kivonat)

A projektmunka célja a The Three Corners: Lifestyle hotel bárja és annak italainak bemutatása és elemzése, több szempontból. Ezek lehetnek bemutatók a termékek történetéről, vagy a borok esetén a környező borvidékről. A projektmunka során főleg a bár nem alkoholos termékeire, a söreire , boraira és néhány pálinkáira tértem ki. A projektmunka elkészítéséhez 3 könyvet vettem alapul: Stuart Walton és Brian Glover- Ital enciklopédia; Bede Béla- Magyar Borvidékek [2013]; Kovács Gábor és vétik György- Sörtéka. Továbbá természetesen az internet segítségét is felhasználtam másodlagos kutatási forrásnak.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Nagy Mihály
Belső
Mesteroktató; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: bor, borászat, elemzési feladatok, pálinka, sör
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2023. Már. 19. 19:27
Utolsó módosítás: 2023. Már. 19. 19:28

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet