Persőtzi Balázs Bence (2023) Italok a Lifestyle hotelben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
PDF
A projektmunka (4).pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (746kB) |
|
PDF
Persőtzi projekt.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (243kB) |
Absztrakt (kivonat)
A projektmunka célja a The Three Corners: Lifestyle hotel bárja és annak italainak bemutatása és elemzése, több szempontból. Ezek lehetnek bemutatók a termékek történetéről, vagy a borok esetén a környező borvidékről. A projektmunka során főleg a bár nem alkoholos termékeire, a söreire , boraira és néhány pálinkáira tértem ki. A projektmunka elkészítéséhez 3 könyvet vettem alapul: Stuart Walton és Brian Glover- Ital enciklopédia; Bede Béla- Magyar Borvidékek [2013]; Kovács Gábor és vétik György- Sörtéka. Továbbá természetesen az internet segítségét is felhasználtam másodlagos kutatási forrásnak.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | bor, borászat, elemzési feladatok, pálinka, sör |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2023. Már. 19. 19:27 |
Utolsó módosítás: | 2023. Már. 19. 19:28 |
Actions (login required)
Tétel nézet |