Egy szálláshely működése a világjárvány után

Majerkó Antónia (2023) Egy szálláshely működése a világjárvány után. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of PROJEKTMUNKA_MA_végleges.pdf] PDF
PROJEKTMUNKA_MA_végleges.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (804kB)
[thumbnail of MajerkóAntónia_FOSZK_bírálat.pdf] PDF
MajerkóAntónia_FOSZK_bírálat.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (89kB)

Absztrakt (kivonat)

A Mediterrán Hotelban töltött 3 hónapom alatt, mint gyakornok összesen másfél év alatt, mint beugrós alkalmazott nagyon sok új tapasztalatot szereztem és készséget sajátítottam el. Megtanultam többek között a hatékony és illedelmes kommunikációt a vendégekkel, a precizitást, az előrelátás fontosságát például a rendelés és reggeli kikészítésének során, különböző kávék elkészítését, a személyzet közti kommunikáció fontosságát és hogy minden munkakörben van valami kihívás a maga módján. Sokat használtam az angol nyelvtudásomat a gyakorlat során. Megtanultam, hogy milyen fontos, hogy a vendégek elégedetten távozzanak, ezzel a szálloda jóhírét növelve. Saját magammal kapcsolatban is több dolgot tanultam, például, hogy milyen típusú feladatköröket tudok elvégezni, illetve készségeket elsajátítani és mi az, ami több nehézséggel jár.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: koronavírus-járvány (COVID-19), Magyarország, szálláshelyek, turizmus, vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2023. Már. 19. 19:17
Utolsó módosítás: 2023. Már. 19. 19:17

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet