Az ételallergia és ételintolerancia helyzete a vendéglátásban

Imre Tímea (2023) Az ételallergia és ételintolerancia helyzete a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Az ételallergia és ételintolerancia helyzete a vendéglátásban.pdf] PDF
Az ételallergia és ételintolerancia helyzete a vendéglátásban.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)
[thumbnail of Projektmunka_értékelő_Imre Tímea.pdf] PDF
Projektmunka_értékelő_Imre Tímea.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (136kB)

Absztrakt (kivonat)

Az ételallergia és az ételintolerancia helyzetének elemzése a vendéglátásban, azon belül is a Fóti Somlyó dombjai közt elhelyezkedő Fáy Présház étteremben. Főbb ételallergiák és ételintoleranciák ismertetése, tünetek, kezelési módok bemutatása. Az étterem bemutatása, az étel kínálat elemzése ételallergiában vagy ételintoleranciában szenvedők részére kínált választék szempontjából. A szakmai gyakorlaton töltött idő bemutatása, saját tapasztalatok, gondolatok ismertetése. Interjú leírása a Fáy Présház étterem tulajdonosával, mellékletként az interjúkérdések feltüntetésével.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
Belső
Mestertanár; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: ételallergia, ételintolerancia, étterem, Fáy Présház, kínálat
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2023. Már. 19. 19:07
Utolsó módosítás: 2023. Már. 19. 19:07

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet