Imre Tímea (2023) Az ételallergia és ételintolerancia helyzete a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
PDF
Az ételallergia és ételintolerancia helyzete a vendéglátásban.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
|
PDF
Projektmunka_értékelő_Imre Tímea.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (136kB) |
Absztrakt (kivonat)
Az ételallergia és az ételintolerancia helyzetének elemzése a vendéglátásban, azon belül is a Fóti Somlyó dombjai közt elhelyezkedő Fáy Présház étteremben. Főbb ételallergiák és ételintoleranciák ismertetése, tünetek, kezelési módok bemutatása. Az étterem bemutatása, az étel kínálat elemzése ételallergiában vagy ételintoleranciában szenvedők részére kínált választék szempontjából. A szakmai gyakorlaton töltött idő bemutatása, saját tapasztalatok, gondolatok ismertetése. Interjú leírása a Fáy Présház étterem tulajdonosával, mellékletként az interjúkérdések feltüntetésével.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | ételallergia, ételintolerancia, étterem, Fáy Présház, kínálat |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2023. Már. 19. 19:07 |
Utolsó módosítás: | 2023. Már. 19. 19:07 |
Actions (login required)
Tétel nézet |