Taró Dániel (2023) Magyarország gin kínálatának vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Taró Dániel Szakdolgozat 2022.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
4. Taró Dániel Szakdolgozat értékelő lap_belső bíráló_2022.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (138kB) |
|
PDF
Szakdolgozat értékelő lap_külső_2022_Taró Dániel.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (88kB) |
Absztrakt (kivonat)
Az elkészült irodalommal egy szakmailag helytálló, átfogó, naprakész tudást szándékozom nyújtani az olvasók számára, mindezt számos külföldi és haza forrás segítségével. Az összegyűjtött, feldolgozott és kielemzett szakirodalmon túl két mélyinterjút is tartalmaz a dolgozat, amely releváns tapasztalattal rendelkező szakemberekkel készült. Továbbá egy kérdőív elemzés, awareness kutatás és személyes meglátások is szerepelnek a munkám felépítésében. A kapott eredmények alapján a dolgozat elérte az előre meghatározott célkitűzéseket és remek alapjaként szolgálhat egy esetleges további kutatómunkának.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | elemzés, gasztronómia, gasztrotörténet, gin, párlat |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2023. Már. 19. 18:24 |
Utolsó módosítás: | 2023. Már. 19. 18:24 |
Actions (login required)
Tétel nézet |