Pankovics Gréta Fanni (2023) A mentes étrendet követő fogyasztók helyzete Vácon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Pankovics Gréta Fanni - E9261I.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (3MB) |
|
PDF
Szakdolgozat értékelő lap_pankovics_greta.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (225kB) |
|
PDF
Szakdolgozat értékelő lap_Pankovics Gréta_2022.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (83kB) |
Absztrakt (kivonat)
A minden mentes kifejezéshez nem társítható konkrét definíció, hiszen egyénenként eltérő, mindenki számára más-más összetevőktől mentes ételeket jelöl.Az ételérzékenység egyre több embert érint napjainkban. A korlátozott étrend számos nehézséget jelent a fogyasztók számára, akár egy bevásárlás, akár egy étteremben eltöltött ebéd/vacsora során. Az érzékenységgel küzdők mellett, érdemes megemlíteni a nem egészségügyi okok miatt mentesen étkezőket, hiszen ezen réteg megjelenése is növekvő tendenciát mutat az idő előrehaladtával. Szerencsére egyre több vendéglátóegység próbál felzárkózni a változó keresleti igényekkel, ezáltal beépítve mentes opciókat kínálatukba.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | ételérzékenység, étrend, étterem, mentes, táplálkozás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2023. Már. 19. 18:22 |
Utolsó módosítás: | 2023. Már. 19. 18:22 |
Actions (login required)
Tétel nézet |