Kovács Tamás (2023) A Budapesti kisüzemi sörgyártás trendjei a First sörfőzde példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Kovács Tamás (EBJR2Z) Szakdolgozat (2).pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (971kB) |
|
PDF
Kovács Tamás_Szakdolgozat értékelő lap_belső bíráló_Csulak.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (85kB) |
|
PDF
0_Szakdolgozat értékelő lap Kovács Tamás.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (98kB) |
Absztrakt (kivonat)
Szakdolgozat a Budapesti kisüzemi sörgyártás trendjeiről a First sörfőzde példáján keresztül megmutatva. A dolgozatomban bemutatom a kisüzemi sörfőzés történetét és fejlődését nemzetközi és hazai szinten. A sörfőzés folyamatát, illetve a nagy sörgyárakat és piaci részesedéseiket. Emellett bemutatom a First sörfőzdét és termékeit. Végül pedig szemléltetem a sörpiac trendjeit: a dobozolást, a kiszerelt termékek megjelenésének fejlődését, az új sörtípusokat, a saját vendéglátó egységek fontosságát és a sörfesztiválok jelentőségét, a First sörfőzde szempontjából.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Budapest, kisüzemi sör, piac, sör, sörfőzde |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2023. Már. 18. 15:37 |
Utolsó módosítás: | 2023. Már. 18. 15:37 |
Actions (login required)
Tétel nézet |