A Budapesti kisüzemi sörgyártás trendjei a First sörfőzde példáján keresztül

Kovács Tamás (2023) A Budapesti kisüzemi sörgyártás trendjei a First sörfőzde példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Kovács Tamás (EBJR2Z) Szakdolgozat (2).pdf] PDF
Kovács Tamás (EBJR2Z) Szakdolgozat (2).pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (971kB)
[thumbnail of Kovács Tamás_Szakdolgozat értékelő lap_belső bíráló_Csulak.pdf] PDF
Kovács Tamás_Szakdolgozat értékelő lap_belső bíráló_Csulak.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (85kB)
[thumbnail of 0_Szakdolgozat értékelő lap Kovács Tamás.pdf] PDF
0_Szakdolgozat értékelő lap Kovács Tamás.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (98kB)

Absztrakt (kivonat)

Szakdolgozat a Budapesti kisüzemi sörgyártás trendjeiről a First sörfőzde példáján keresztül megmutatva. A dolgozatomban bemutatom a kisüzemi sörfőzés történetét és fejlődését nemzetközi és hazai szinten. A sörfőzés folyamatát, illetve a nagy sörgyárakat és piaci részesedéseiket. Emellett bemutatom a First sörfőzdét és termékeit. Végül pedig szemléltetem a sörpiac trendjeit: a dobozolást, a kiszerelt termékek megjelenésének fejlődését, az új sörtípusokat, a saját vendéglátó egységek fontosságát és a sörfesztiválok jelentőségét, a First sörfőzde szempontjából.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Budapest, kisüzemi sör, piac, sör, sörfőzde
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2023. Már. 18. 15:37
Utolsó módosítás: 2023. Már. 18. 15:37

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet