A pálinka készítése és fogyasztása napjainkban

Czifra Bálint (2015) A pálinka készítése és fogyasztása napjainkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of A pálinka készítése és fogyasztása napjainkban.pdf] PDF
A pálinka készítése és fogyasztása napjainkban.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Gancsovné Rossi Krisztina
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Pálinka, Hungarikum, Eredetvédett pálinka, Pálinkafőzés, Pálinkafőzde
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Dec. 09. 16:43
Utolsó módosítás: 2016. Feb. 04. 10:49

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet