Czifra Bálint (2015) A pálinka készítése és fogyasztása napjainkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
A pálinka készítése és fogyasztása napjainkban.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Pálinka, Hungarikum, Eredetvédett pálinka, Pálinkafőzés, Pálinkafőzde |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Dec. 09. 16:43 |
Utolsó módosítás: | 2016. Feb. 04. 10:49 |
Actions (login required)
Tétel nézet |