Fenntarthatósági megoldások a vendéglátásban

Kresz Panna (2023) Fenntarthatósági megoldások a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Fenntarthatósági megoldások a vendéglátásban.pdf] PDF
Fenntarthatósági megoldások a vendéglátásban.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)
[thumbnail of Kresz_Panna_bírálat.pdf] PDF
Kresz_Panna_bírálat.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (321kB)
[thumbnail of Szakdolgozat értékelő_KreszP_rendezv.pdf] PDF
Szakdolgozat értékelő_KreszP_rendezv.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (249kB)

Absztrakt (kivonat)

Szakdolgozatom során fenntarthatósági problémákra kerestem a megoldást. Elsősorban megnéztem, hogy milyen globális problémák vannak a világban. Ezután erre reflektálva megnéztem a vendéglátóhelyeken előforduló gyakori problémákat. Kutatásom során 5 interjúalannyal beszélgettem. Egy weboldallal, és négy vendéglátóhellyel. Az interjúk feldolgozása után, swot analízisben összeszedtem az erősségeket, lehetőségeket, nehézségeket és veszélyeket. Majd ezekből konklúziót levonva írtam egy összefoglalót. Összegzésként levontam a következtetést, illetve javaslatokat tettem.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Fekete-Frojimovics Zsófia
Belső
egyetemi docens; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Fenntartható vendéglátóhelyek, fenntarthatóság, Globális problémák, környezettudatosság, környezetvédelem
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2023. Már. 18. 15:37
Utolsó módosítás: 2023. Már. 18. 15:37

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet