Kresz Panna (2023) Fenntarthatósági megoldások a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Fenntarthatósági megoldások a vendéglátásban.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
Kresz_Panna_bírálat.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (321kB) |
|
PDF
Szakdolgozat értékelő_KreszP_rendezv.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (249kB) |
Absztrakt (kivonat)
Szakdolgozatom során fenntarthatósági problémákra kerestem a megoldást. Elsősorban megnéztem, hogy milyen globális problémák vannak a világban. Ezután erre reflektálva megnéztem a vendéglátóhelyeken előforduló gyakori problémákat. Kutatásom során 5 interjúalannyal beszélgettem. Egy weboldallal, és négy vendéglátóhellyel. Az interjúk feldolgozása után, swot analízisben összeszedtem az erősségeket, lehetőségeket, nehézségeket és veszélyeket. Majd ezekből konklúziót levonva írtam egy összefoglalót. Összegzésként levontam a következtetést, illetve javaslatokat tettem.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Fenntartható vendéglátóhelyek, fenntarthatóság, Globális problémák, környezettudatosság, környezetvédelem |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2023. Már. 18. 15:37 |
Utolsó módosítás: | 2023. Már. 18. 15:37 |
Actions (login required)
Tétel nézet |