Mikrobiológiai élelmiszerbiztonság

Tóth Richárd (2015) Mikrobiológiai élelmiszerbiztonság. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Tóth Richárd-Mikrobiológiai élelmiszerbiztonság.pdf] PDF
Tóth Richárd-Mikrobiológiai élelmiszerbiztonság.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - vendéglátás szak

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. habil. Lugasi Andrea
NEM RÉSZLETEZETT
Intézeti tanszékvezető, Főiskolai tanár

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Mikrobiológia, Élelmiszerbiztonság, Ételmérgezés, Ételfertőzés, Higiénia
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Dec. 10. 15:55
Utolsó módosítás: 2016. Feb. 04. 13:46

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet