Kocsis Bernadett (2023) Spanyol gasztronómia Budapesten. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Spanyol gasztronómia Budapesten.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
kocsis bernadett Szakdolgozat értékelő lap_külső_2022.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (143kB) |
|
PDF
Kocsis Bernadett bírálat.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (59kB) |
Absztrakt (kivonat)
Számomra azt a legfontosabb témát választottam, amely nagyvonalakban meghatározta az életemet, azon belül pedig leginkább a tanulmányaimat, illetve színessé tette mindennapjaimat. Elsősorban a „milyen szintű a spanyol gasztronómia elterjedtsége Budapesten és milyen körökben ” kérdésre keresem és elemzem a választ. Következő vizsgálandó témámban a spanyol ételeket hasonlítom össze a magyarokkal. Harmadikként pedig a Budapesten lévő spanyol éttermeket fogom összehasonlítani egymással. Kiderül, hogy mennyi van belőlük, milyen színvonalon működnek, milyen szolgáltatást nyújtanak és hogy ezen éttermek mely területe lenne esetleg fejleszthető.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Budapest, magyar konyha, Spanyol éttermek, Spanyol gasztronómia, Spanyolország, tapas |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2023. Már. 18. 15:36 |
Utolsó módosítás: | 2023. Már. 18. 15:36 |
Actions (login required)
Tétel nézet |