Lányi Lili (2023) Fenntarthatóságra való törekvések a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Lányi Lili 2022 Szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
|
PDF
Lányi Lili_k.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (327kB) |
|
PDF
Szakdolgozat értékelő lap_Lányi Lili_2022.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (77kB) |
Absztrakt (kivonat)
Szakdolgozatomban bemutatom, hogy milyen lépéseket tud tenni egy vendéglátó egység a fenntarthatóság érdekében. Széleskörű információt szeretnék kapni a szálloda konyhájának az üzemeltetésére és fenntarthatósági törekvéseire. A vendég szemszögéből szeretném feltérképezni a környezettudatosság fontosságát. Milyen gyakran vesznek igénybe büféasztalos ellátást, melyik típust preferálják jobban és vajon az általuk egészségesnek vélt ételválasztékot választják-e az utazásaik során Befolyásolja-e őket az, hogy az általuk kiválasztott étterem foglalkozik-e a fenntarthatóság kérdésével.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | egészséges táplálkozás, ételpazarlás, fenntartható fogyasztás, fenntartható vendéglátás, fenntarthatóság |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2023. Már. 18. 15:36 |
Utolsó módosítás: | 2023. Már. 18. 15:36 |
Actions (login required)
Tétel nézet |