A köretválaszték változásának vizsgálata a vendéglátás kínálatában Magyarországon

Kedves Kamilla (2023) A köretválaszték változásának vizsgálata a vendéglátás kínálatában Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat_Kedves Kamilla.pdf] PDF
Szakdolgozat_Kedves Kamilla.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)
[thumbnail of kedves kamilla_Szakdolgozat értékelő lap_külső.pdf] PDF
kedves kamilla_Szakdolgozat értékelő lap_külső.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (143kB)
[thumbnail of Kedves Kamilla bírálat.pdf] PDF
Kedves Kamilla bírálat.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (59kB)

Absztrakt (kivonat)

Szakdolgozatomban bizonyítom, hogy Magyarországon a vendéglátó egységek köretkínálata változásokon ment át az utóbbi évtizedekben. Megvizsgálom, hogy van-e kapcsolat az egyes köret alapanyagok ismertsége és fogyasztása között, valamint, hogy hatással van-e az egészséges étkezés fontossága az újdivatú egészséges köretek ismertségére. Ezeket régi és mai étlapok elemzésével támasztom alá, illetve kérdőívvel mérem fel a köretfogyasztási szokásokat a vendéglátóhelyeken.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Balog-Siposné Szöcze Anikó
Belső
Mestertanár; Vendéglátás Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: étlapelemzés, étterem, köret, köretkínálat, vendéglátás
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2023. Már. 18. 15:35
Utolsó módosítás: 2023. Már. 18. 15:35

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet