Kedves Kamilla (2023) A köretválaszték változásának vizsgálata a vendéglátás kínálatában Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat_Kedves Kamilla.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
kedves kamilla_Szakdolgozat értékelő lap_külső.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (143kB) |
|
PDF
Kedves Kamilla bírálat.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (59kB) |
Absztrakt (kivonat)
Szakdolgozatomban bizonyítom, hogy Magyarországon a vendéglátó egységek köretkínálata változásokon ment át az utóbbi évtizedekben. Megvizsgálom, hogy van-e kapcsolat az egyes köret alapanyagok ismertsége és fogyasztása között, valamint, hogy hatással van-e az egészséges étkezés fontossága az újdivatú egészséges köretek ismertségére. Ezeket régi és mai étlapok elemzésével támasztom alá, illetve kérdőívvel mérem fel a köretfogyasztási szokásokat a vendéglátóhelyeken.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | étlapelemzés, étterem, köret, köretkínálat, vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2023. Már. 18. 15:35 |
Utolsó módosítás: | 2023. Már. 18. 15:35 |
Actions (login required)
Tétel nézet |