Gnáp Anasztázia (2023) Egy budapesti szendvicsbár megvalósíthatósági tanulmánya. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
Gnáp Anasztázia_opponens_Ladomérszky György Gábor.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (227kB) |
|
PDF
Gnáp Anasztázia_konzulens_Oláh Péter Károly.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (295kB) |
Absztrakt (kivonat)
A kutatásom témája, hogy Budapest városában megállná-e a helyét a piacon egy olyan szendvicsező bisztró, ahol a vendégek maguknak tudnának összeállítani a különféle szendvicseket. Elkészíthető lenne, az egészen hagyományos szendvicsektől a különlegesebbekig, több ízben és méretben. Lenne lehetőség kisebb kapacitással helyben fogyasztásra is, de a fő vásárlókör az lenne, akik reggel, vagy akár napközben beszaladnak és elvitere vásárolnak szendvicset. A szendvicseken kívül kávé vásárlására is lenne lehetősége a fogyasztóknak. Összességében tehát egy szendvicsbárnak az üzleti tervét, a megvalósíthatósági tanulmányát szeretném elkészíteni. Választ szeretnék kapni arra, hogy mennyire lenne jövedelmező az indítani kívánt vállalkozás.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | kisvállalkozások, megtérülési idő, megvalósíthatóság, üzleti terv készítése, vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2023. Már. 18. 11:36 |
Utolsó módosítás: | 2023. Már. 18. 11:36 |
Actions (login required)
Tétel nézet |