Az Öreg Kalász Bt. spontán erjedésű kovásszal készült kenyereinek bemutatása

Farkas Laura Fruzsina (2023) Az Öreg Kalász Bt. spontán erjedésű kovásszal készült kenyereinek bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat_Farkas_Laura_Fruzsina.pdf] PDF
Szakdolgozat_Farkas_Laura_Fruzsina.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)
[thumbnail of 7. Farkas Laura Fruzsina Szakdolgozat értékelő lap_belső bíráló_2022.pdf] PDF
7. Farkas Laura Fruzsina Szakdolgozat értékelő lap_belső bíráló_2022.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (138kB)
[thumbnail of Szakdolgozat értékelő lap_külső_2022_Farkas Laura Fruzsina.pdf] PDF
Szakdolgozat értékelő lap_külső_2022_Farkas Laura Fruzsina.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (84kB)

Absztrakt (kivonat)

A jelen társadalmunk fogyasztási döntéseinek hátterében egyre nagyobb szerepet vállal az egészségtudatosság, ami a kenyérfogyasztási szokásokra is kiterjed. A dolgozat középpontjában így az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő spontán erjedésű kovásszal készült kenyereknek a bemutatása áll. A szemléltetés egy konkrét gyakorlati példán keresztül kerül megvalósításra az Öreg Kalász Bt. termékein keresztül. A beszámoló azonkívül, hogy ismerteti a kovászolás technológiáját, mikrobiológiai folyamatait, betekintést nyújt a keresleti, valamint a kínálati sajátosságokra is.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: egészségtudatosság, kenyér, kenyérfogyasztás, kovász, sütőipar
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2023. Már. 17. 16:34
Utolsó módosítás: 2023. Már. 17. 16:34

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet