Farkas Laura Fruzsina (2023) Az Öreg Kalász Bt. spontán erjedésű kovásszal készült kenyereinek bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat_Farkas_Laura_Fruzsina.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
7. Farkas Laura Fruzsina Szakdolgozat értékelő lap_belső bíráló_2022.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (138kB) |
|
PDF
Szakdolgozat értékelő lap_külső_2022_Farkas Laura Fruzsina.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (84kB) |
Absztrakt (kivonat)
A jelen társadalmunk fogyasztási döntéseinek hátterében egyre nagyobb szerepet vállal az egészségtudatosság, ami a kenyérfogyasztási szokásokra is kiterjed. A dolgozat középpontjában így az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő spontán erjedésű kovásszal készült kenyereknek a bemutatása áll. A szemléltetés egy konkrét gyakorlati példán keresztül kerül megvalósításra az Öreg Kalász Bt. termékein keresztül. A beszámoló azonkívül, hogy ismerteti a kovászolás technológiáját, mikrobiológiai folyamatait, betekintést nyújt a keresleti, valamint a kínálati sajátosságokra is.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | egészségtudatosság, kenyér, kenyérfogyasztás, kovász, sütőipar |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2023. Már. 17. 16:34 |
Utolsó módosítás: | 2023. Már. 17. 16:34 |
Actions (login required)
Tétel nézet |