Baráth Bianka Rubina (2023) Éttermek megjelenése a social médiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Baráth Bianka Rubina Éttermek megjelenése a social médiában.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
Szakdolgozat értékelő_BaráthB_kervl.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (328kB) |
|
PDF
Szakdolgozat értékelő Baráth Bianka Rubina_kervl_DrJevcsákSzintia.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (443kB) |
Absztrakt (kivonat)
Dolgozatomban az éttermek és a közösségi médiában való jelenlét kapcsolatát vizsgálom.A kutatási kérdéseim feltárásara kérdőíves kutatási módszert alkalmazok. Kutatásom célja az, hogy felmérjem, milyen mértékben tudják szélesíteni a potenciális vendégkört azok az éttermek, amelyek jelen vannak különféle social médiás platformokon, így megvizsgálva, hogy a közösségi oldalak jelenléte nagyobb versenyhelyzetbe helyezi- e az éttermeket a közösségi értékelések által, a vendégek étteremválasztásának tekintetében.Tehát a kutatási kérdésem a következő: Hogyan befolyásolja az emberek étterem választási szokásait a social média platformokon való jelenlét Az alkérdések, amelyek segítik a kutatást pedig a következők: Milyen szempontok szerint dönthet a vendég Mi az a kritikus pont, ami már döntőnek bizonyul egy étterem kiválasztása mellett, vagy ellen Milyen értékelés számít egyértelműen negatívnak Az éttermek konkrét megjelenését a közösségi médiában tartalomelemzés módszerrel tárom fel, ezzel választ kapva arra a kérdésre, hogy hogyan jelenhetnek meg az éttermek a közösségi média felületeken.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | étterem, marketing, marketingkommunikáció, online marketing, vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2023. Már. 17. 13:55 |
Utolsó módosítás: | 2023. Már. 17. 13:55 |
Actions (login required)
Tétel nézet |