A csokoládé szerepe a vendéglátásban

Lenkei Mónika (2015) A csokoládé szerepe a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of A csokoládé szerepe a vendéglátásban.pdf] PDF
A csokoládé szerepe a vendéglátásban.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Kádas Lajos
NEM RÉSZLETEZETT
főiskolai tanár

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Kakaóbab, Csokoládé történet, Csokoládé készítés, Csokoládé élettani hatásai, Magyar édességek
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Dec. 09. 09:35
Utolsó módosítás: 2016. Feb. 04. 10:10

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet