Breier Farm Tanya Bisztró újragondolása, az új terv megvalósíthatósága

Bihari Máté (2023) Breier Farm Tanya Bisztró újragondolása, az új terv megvalósíthatósága. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Breier Farm Tanya Bisztró újragondolása, az új terv megvalósíthatósága.pdf] PDF
Breier Farm Tanya Bisztró újragondolása, az új terv megvalósíthatósága.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)
[thumbnail of Bihari_Máté_opponens_Jávorka_Zsombor.pdf] PDF
Bihari_Máté_opponens_Jávorka_Zsombor.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (53kB)
[thumbnail of Bihari Máté_konzulens_Oláh Péter Károly.pdf] PDF
Bihari Máté_konzulens_Oláh Péter Károly.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (347kB)

Absztrakt (kivonat)

Szakdolgozatomban egy pomázi farm, élménybirtok bemutatásáról és a Tanya Bisztró működéséről, lehetséges átalakításairól, újragondolásáról írok. Igyekszem választ keresni azokra a kérdésekre, hogy Pomázon működne-e egy budapesti színvonalú vendéglátó egység. Van igény rá Budapesttől alig 20 kilométerre Működhet hosszabb távon az agglomerációban Kutatásom során, mélyinterjút készítettem a farm tulajdonosával, gasztronómiai igazgatójával és egy már több mint 20 éve működő pomázi vendéglátó egység tulajdonosával. Felmértem a környező versenytársaknak tekinthető éttermeket, összehasonlítottam az árakat, tulajdonságaikat. Szakdolgozatom végén összegzem a leírtakat, és eredményeket, javaslatokat keresek.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Oláh Péter Károly
Belső
Mesteroktató; Turizmus Tanszék; KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: étterem, turizmus, vendéglátás, vendéglátóipar, à la carte
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2023. Már. 17. 13:53
Utolsó módosítás: 2023. Már. 17. 13:53

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet