Arany Júlia (2023) Céges vendéglátó rendezvények fogyasztói szokásainak vizsgálata, 3 budapesti vállalkozás szemszögéből. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Arany_Júlia_szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (566kB) |
|
PDF
Arany Júlia opponensi bírálat Adorján Krisztián.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (79kB) |
|
PDF
Arany Júlia_Szakdolgozat értékelő lap_belső bíráló_Csulak.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (84kB) |
Absztrakt (kivonat)
Szakdolgozatom a céges rendezvényeken történő rendezvényi étkeztetésről szól. Először megvizsgáltam a vendéglátó rendezvényeket, azok jellemzőit, előnyeit, résztvevőit és, hogy mi alapján lehet csoportosítani őket. Majd részletesen körül jártam a céges rendezvényeket és azok vendéglátási formáit, hogy mely étkeztetési formák a legjellemzőbbek. Illetve, hogy milyen rendezvények vannak az üzleti szférában. Ezek után kitértem a különböző speciális étkezések fajtáira, illetve, hogy milyen okból kifolyólag követik ezen speciális étkezési módokat.� � A fentiekben felsorolt témaköröket jártam körül 3 budapesti rendezvényi étkeztetéssel foglalkozó vállalattal. A velük folytatott interjúk segítségével teljes rálátást kaptam a céges rendezvények fogyasztói szokásaira.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | catering, céges rendezvények, étrend, mentes ételek, rendezvényszervezés |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2023. Már. 14. 13:57 |
Utolsó módosítás: | 2023. Már. 17. 13:53 |
Actions (login required)
Tétel nézet |