Introducing actual wine consumption in Hungary and the new wave, the wine bars

Béres Sándor Bence (2015) Introducing actual wine consumption in Hungary and the new wave, the wine bars. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Dissertation_Béres Bence_final.pdf] PDF
Dissertation_Béres Bence_final.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Magyar cím

Magyarországi borfogyasztás bemutatása és az új szegmens, a borbárok

Angol cím

Introducing actual wine consumption in Hungary and the new wave, the wine bars

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás (angol nyelven)

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr Cservák György
NEM RÉSZLETEZETT
Főiskolai docens

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Wine, Wine consumption, Wine bar, Winemaking
Felhasználói azonosító szám (ID): Herczeg Tamás
Rekord készítés dátuma: 2015. Dec. 09. 09:31
Utolsó módosítás: 2016. Már. 02. 10:26

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet