Pós Bertalan (2023) Kisüzemi sörök kínálatának elemzése, nem a főáramhoz tartozó sörfőzdék példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Pós Bertalan Szakdolgozat 2022.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
Pós Bertalan opponensi bírálat Adorján Krisztián.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (79kB) |
|
PDF
Pós Bertalan_Szakdolgozat értékelő lap_belső bíráló_Csulak.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (85kB) |
Absztrakt (kivonat)
Szakdolgozatom egy kínálatelemzés, olyan kisüzemi főzdékről, amelyek kevésbé ismertek Magyarországon. A híresekről, mint például Monyo vagy Fehér Nyúl sokat tudunk, de itt az idő most a háttérből is elővenni valakiket. Kutatásom során az online kínálatukat mértem össze a sörforradalom élén álló kisüzemekkel. Készítettem két interjút az eredmények alapján a két vizsgált főzde vezetőjével: Gyertyános Sörfőzde és Fekete Péter Manufaktúra Kft. A kínálatból kapott eredményeimet vetem össze az ő meglátásaikkal.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | gasztronómia, kézműves, kisüzemek, sör, sörforradalom |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2023. Feb. 10. 14:45 |
Utolsó módosítás: | 2023. Feb. 10. 14:45 |
Actions (login required)
Tétel nézet |