Kisüzemi sörök kínálatának elemzése, nem a főáramhoz tartozó sörfőzdék példáján keresztül

Pós Bertalan (2023) Kisüzemi sörök kínálatának elemzése, nem a főáramhoz tartozó sörfőzdék példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Pós Bertalan Szakdolgozat 2022.pdf] PDF
Pós Bertalan Szakdolgozat 2022.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)
[thumbnail of Pós Bertalan opponensi bírálat Adorján Krisztián.pdf] PDF
Pós Bertalan opponensi bírálat Adorján Krisztián.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (79kB)
[thumbnail of Pós Bertalan_Szakdolgozat értékelő lap_belső bíráló_Csulak.pdf] PDF
Pós Bertalan_Szakdolgozat értékelő lap_belső bíráló_Csulak.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (85kB)

Absztrakt (kivonat)

Szakdolgozatom egy kínálatelemzés, olyan kisüzemi főzdékről, amelyek kevésbé ismertek Magyarországon. A híresekről, mint például Monyo vagy Fehér Nyúl sokat tudunk, de itt az idő most a háttérből is elővenni valakiket. Kutatásom során az online kínálatukat mértem össze a sörforradalom élén álló kisüzemekkel. Készítettem két interjút az eredmények alapján a két vizsgált főzde vezetőjével: Gyertyános Sörfőzde és Fekete Péter Manufaktúra Kft. A kínálatból kapott eredményeimet vetem össze az ő meglátásaikkal.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: gasztronómia, kézműves, kisüzemek, sör, sörforradalom
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Archive User
Rekord készítés dátuma: 2023. Feb. 10. 14:45
Utolsó módosítás: 2023. Feb. 10. 14:45

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet