Csizmadia Szilvia (2015) Gluténmentes és laktózmentes ételajánlatok az Egyesült Államokban és Hazánkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Előnézet |
PDF
Csizmadia Szilvia_szakdolgozat2015.pdf Download (2MB) | Előnézet |
Absztrakt (kivonat)
Dolgozatomban az Egyesült Államokban és hazánkban végzett kutatások nyomán vizsgálom a glutén és laktózmentes "trend" alakulását: milyen arányú ez a kereslet, hogyan válaszol erre a vendéglátás; a vendéglátás számára milyen kihívásokat jelentenek az efféle igények. Javaslatokat és következtetéseket teszek a vendéglátásban dolgozók számára, miszerint hogyan könnyíthető meg ezen ételek előállítása, hogyan kerülhető el a konyhabeli kontamináció veszélye.
Magyar cím
Gluténmentes és laktózmentes ételajánlatok az Egyesült Államokban és Hazánkban
Angol cím
Popularity of glutenfree and lactosefree meals in the Unated States and Hungary
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Glutén és laktóz, Gluténmentes és laktózmentes ételek, 2015 diplomadolgozat, 2015 étkezési trend, Egyesült Államok és Magyarorszég |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Bakonyi Andrea |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Dec. 08. 10:31 |
Utolsó módosítás: | 2020. Már. 24. 19:46 |
URI: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/id/eprint/4264 |
Actions (login required)
Tétel nézet |